Acai bobice - Hollywoodska tajna gubitka kilograma

13.1.2014.

ŠTA JE TOLIKO POSEBNO U OVOM VOĆU DA I POZNATE LIČNOSTI KORISTE ACAI BOBICE?

Brad Pitt, Kate Hudson, Megan Fox i druge poznate ličnosti su se uverile u pozitivan uticaj acai bobica.

Brad Pitt, jedan od najlepših muškaraca sveta, bio je primoran da izgubi 20 kg zbog uloge u filmu „Spaliti nakon čitanja“, zbog čega mu je preporučena acai dijeta. Brad Pitt ne samo da je izgubio 20 kg, već je i povećao energiju.

Acai bobice nam dolaze iz Brazila, tačnije sa palmi iz prašuma Amazona. Bobice su bogate antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanasa, koji usporavaju proces starenja. Imaju 10 puta više antioksidanasa od crvenog grožđa, te 10-30 puta više od crvenog vina.

ACAI BOBICE I MRŠAVLJENJE

Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana koji za sebe vezuju masnoće, pospešuju metabolizam i pomažu pri mršavljenju. Oblikuju vaše telo, tope masti i nepogrešiv su dodatak zdravoj ishrani.

ACAI BOBICE ČISTE TELO

Acai bobice sadrže ključne sastojke koji su našem telu potrebni za zdrav i dinamičan životni stil. U današnjem načinu života, stres je deo svakodnevnice, a sa njim je često povezana i nezdrava ishrana.Acai bobice nude ključne materije koje sami ne unosimo hranom. Sadrže vitamine i minerale, omega 3, 6 i 9 masne kiseline, poboljšavaju probavu i pozitivno utiču na kožu.

Iako acai bobice ne rastu u vašem vrtu i ne mogu se kupiti u prodavnici, možete ih naći u obliku Acai Detoxan.

U njemu se nalaze 100% ekološki obrađene acai bobice u kojima su zadržani svi njihovi prirodni sastojci.

Dakle, ako se želite rešiti suvišnih kilograma, očistiti svoje telo i napuniti ga energijom, Acai Detoxan je idealno rešenje za vas.