Magazin

2 prirodna napitka koja istovremeno izlučuju vodu i tope masnoće

11.5.2017.

Ljeto je pred vratima a vi još niste spremni obući kupaći kostim. Predstavljamo vam 2 prirodna napitka s kojima ćete uspješno topiti masnoće i kilograme ta ponovno dobiti samopouzdanje i osmjeh na vašem licu.  

Kada mršavimo, dvije stvari su veoma bitne. Prvo moramo izlučiti višak vode iz tijela. Što prije to uspijemo, prije možemo stvarno početi mršaviti. Napitak WaterOut u kojem je prirodna mješavina patentiranog sastojka CactiNea™, tetivike, javanskog čaja, peršina, artičoke i mliječnog čička, će se pobrinuti upravo za to. Očistit će vašu jetru kako bi ona opet mogla nesmetano topiti masnoće. Iz vašeg tijela će izlučiti čak 27 % viška vode, koja sprječava mršavljenje.

WaterOut: kada ga pijemo?

Mnogi korisnici nas pitaju zašto preporučamo da ga piju ujutro (a ne navečer). Napitak se pripremi u 1 litri vode, i ako 1 litru vode popijete prije spavanja... vjerojatno ćete se morati ustajati preko noći. Zato za ugodan san preporučamo da ga popijete ujutro, ili malo kasnije tijekom dana.

Bonus kod WaterOut-a:

Ima osvježavajući okus maline i ne sadrži šećer. Osim što izlučuje višak vode iz tijela, pomaže pri smanjenju želje za slatkim i naravno ospješuje mršavljenje.

BootBurn ACTIVE: djelovanje već nakon par minuta

Druga stvar, koja je iznimno važna kod mršavljenja je svakako topljenje masnoća. Onih na stražnjici, bedrima, trbuhu i rukama. To ćete doseći s napitkom BootBurn ACTIVE – otopiti ćete čak 16 % više masnoća za vrijeme kretanja, nego s drugim proizvodima te izgubiti kilograme čak 5 puta brže.

Bonus kod BootBurn ACTIVE:

Napitak s okusom ananasa, koji sadrži patentirani sastojak Carnipure™, kojeg su razvili švicarski stručnjaci. Djeluje čak i kada mirujete. A za još bolje i brže rezultate vam predlažemo da se redovito krećete i zdravo hranite.

Napitci BootBurn ACTIVE i WaterOut sada i paketu. Uspješno izlučite višak vode iz tijela i otopite masne naslage prije ljeta! Bikini linija vas čeka!