Kickstart Detox

Dodatak prehrani Proizvod koji priprema tijelo za mršavljenje u samo 10 dana!

-50%

Kickstart Detox

Korisni učinci upotrebe:

  • Detoksicira cijelo tijelo
  • Priprema tijelo za lakše mršavljenje
  • Smanjuje zadržavanje viška vode u tijelu
  • Izlučuje toksine iz tijela

 

U prodaji

119,99 kn

59,99 kn

Odaberite paket:
100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 200 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 200 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem Overseas Express dostavne službe.
Opcije plaćanja:

Pakiranje: 20 kapsula

Budite u formi uz pomoć e-vodiča i online fitnessa - BESPLATNO sa svakom narudžbom!

Preuzmite besplatan e-vodič o zdravlju i prehrani, s ukusnim receptima i savjetima kako stvoriti nove i zdrave navike. Kreirali smo i jedno mjesečni plan s vježbama kako bi lakše oblikovali svoje tijelo.

Kombinirajte ih s našim Sensilab dodacima prehrani kako bi se brže i lakše vratili u formu!

Zašto je detoks toliko bitan?

Detoks je veoma bitan za naše zdravlje i pravilno djelovanje cijelog tijela. No, također je izuzetno bitan i kada započnemo s mršavljenjem jer nam pomaže postići bolje rezultate. Upravo tako, ako prije mršavljenja očistimo tijelo od toksina i štetnih tvari, naša dijeta će biti mnogo efikasnija!

Mršavljenje je puno lakše s detoksom

Kada započnemo s mršavljenjem često razmišljamo samo o gubitku kilograma i liniji koju želimo postići. No zaboravljamo na onu najvažniju stvar, a to je prvo pripremiti tijelo na mršavljenje. Naime ako mršaviti započnemo s tijelom punim toksina, vrlo je vjerojatno da mršavljenje neće biti uspješno kako smo očekivali.

Zato je veoma bitno prvo napraviti detoks tijela, očistiti ga od svih štetnih tvari. Na taj način ćemo mršaviti jednostavnije, brže i s puno više energije!

Kako napraviti dobar detoks?

Za efektivan detoks potrebno je djelovati na cijelo tijelo. Proizvod koji najbolje pomaže kod detoksikacije tijela je Kickstart Detox, koji čisti organizam i priprema ga za mršavljenje u samo 10 dana! Kickstart Detox djeluje na 5 glavnih područja u tijelu koja su važna za detoks:

  • Jetra
  • Crijeva
  • Koža
  • Krv
  • Limfa

Kickstart Detox sadrži 100 % prirodne sastojke

Kickstart Detox sadrži 100 % prirodne sastojke koji izlučuju toksine iz tijela te tako djeluje na zdravlje cijelog tijela i ubrzavaju proces mršavljenja.

Kurkuma
Kurkuma poboljšava funkcije jetre koja je naš najvažniji organ kod detoksikacije tijela. Također sadrži sastojak kurkumin koji blokira enzime koji su zaslužni za pohranu masnoća u organizmuOsim toga kurkumin ubrzava metabolizam, a samim time i probavu te tijelo brže troši kalorije i razgrađuje masnoće.

Crni papar
Crni papar u kombinaciji s kurkumom pojačava njeno djelovanje. Kurkuma se bolje apsorbira te su njeni učinci na čišćenje tijela i razgradnju masnoća udvostručeni.

Čekinjasta broćika
Ova biljka djeluje kao tonik za čišćenje tijela jer uklanja sve toksine. Učinkovito djeluje na limfni sustav tako pomaže kod uklanjanja toksina i bakterija koji se nalaze u limfnim žlijezdama.

Kineski androfagis
Androfagis sadrži aktivne sastojke koji poboljšavaju funkcije jetre, naime sudjeluju u djelovanju jetrenih enzima koji razgrađuju toksine i tako čiste jetru i cijelo tijelo od toksina. U jetri se razgrađuju i masnoće zato je bitno da iz jetre uklonimo sve toksine kako bi mogla pravilno razgrađivati masnoće u tijelu što nam pomaže i kod mršavljenja.

Wakama alge
Morska alga koja sadrži aktivne sastojke koji učinkovito djeluju na aktivnost enzima lipaze u gušterači. Lipaza je probavni enzim koji nastaje u gušterači te je vrlo važan kod razgradnje masti iz hrane

Način korištenja: Preporučuje se 1 kapsula 2 puta na dan, s čašom vode nakon obroka.

Sastojci: ekstrakt listova čekinjaste broćike (Galium aparine), ekstrakt biljke Kineskog androfagisa (Andrographis paniculata) s 20 % andrographolida, ekstrakt gomolja kurkume (Curcuma longa) s 95 % curcuminoida, ekstrakt listova wakame alge (Undaria pinnatifida) s 10 % fucoxantina, ekstrakt plodova crnog papra (Piper nigrum) s 10-15 % piperina, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla, kapsule: hidroksipropil metil celuloza

Upozorenja:  Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Raznovrsna i uravnotežena prehrana te zdrav način života su veoma važni.

Način čuvanja: Čuvati od dohvata djece! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu i temperaturi do 25 °C.

Kickstart Detox