Metabolism Boost

Dodatak prehrani. Pomaže blokirati nove masnoće, sagorijeti nakupljene masnoće i daje nevjerojatne rezultate mršavljenja!

-33 %

Metabolism Boost

 

KORISNI UČINCI UPOTREBE:

  • Pomaže ubrzati metabolizam
  • Djeluje dok mirujete
  • Pomaže blokirati masnoće i potiče probavu 
  • 100 % prirodni sastojci 


 

149,99 kn

99,99 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku od 5 radnih dana putem kurirske službe HP ekspres.
Pakiranje: 30 kapsula

Metabolism Boost – pomaže topiti kilograme i dok sjedite u uredu

Mnogi ljudi provode na poslu više od 8 sati sjedeći u kontinuitetu, ili stojeći na mjestu. U tim je slučajevima naš metabolizam veoma usporen i masnoće koje unesemo hranom se počinju nakupljati u tijelu.

Kada se želimo riješiti viška kilograma izuzetno je važno prvo pokrenuti naš metabolizam čak i u stanju mirovanja, kako bi potakli topljenje masnoća.

Najefikasnije rješenje u vašim rukama!

Kapsule Metabolism boost sadrže ekstrakt papaje te Algea® Food Phyto koji može pomoći zaustaviti apsorpciju unesenih masnoća, ubrzati topljenje nakupljenih masnoća te eliminirati masnoće na svim dijelovima tijela.

Samo najbolji sastojci

Algea® Food Phyto (Ascophyllum nodosum) je fitokompleks sa smeđim algama koje su bogate s visoko kvalitetnim prirodnim aktivnim sastojcima. Algea® Food Phyto pomaže tijelu kod razgradnje masnoća te kontroliranju tjelesne težine.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) je potvrdila da Algea® Food Phyto pomaže smanjiti apsorpciju masnoća, pomaže kod uklanjanja već nakupljenih masnoća te potiče i regulira redovitu probavu.

Dodatak joda doprinosi normalnom metabolizmu koji daje energiju.

Papaja je svima poznato egzotično voće. Možda je manje poznato da sadrži papain, enzim koji može potaknuti razgradnju proteina, a istovremeno se brine i za pomoć kod razgradnje zaliha masnoća.

Zapravo potiče optimalan metabolizam i pomaže kod gubitka viška kilograma.

Kapsule Metabolism boost je za one koji:

  • žele ubrzati metabolizam,
  • se žele riješiti viška kilograma na prirodan način,
  • većinu vremena na poslu provode sjedeći ili stojeći na mjestu,
  • žele brze i efikasne učinke dijete,
  • žele postići zdravu tjelesnu težinu.

Način primjene: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula dnevno, nakon obroka.

Važne obavijesti: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Preporučujemo vam raznoliku i uravnoteženu prehranu te zdrav način života.

Upozorenje: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak ovog proizvoda, molimo da se prije konzumacije posavjetujete sa svojim liječnikom. Proizvod ne preporučujemo trudnicama i dojiljama.

Čuvanje: Čuvati van dohvata djece. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do +25°C.

Sastojci: smeđe alge (Ascophyllum nodosum) u prahu s 0,03 % joda, ekstrakt soka papaje u prahu s 6 USP jedinica / mg proteolitičke aktivnosti papaina (najviše 0,1 % laktoze) , tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog porijekla, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, titanijev dioksid.

Preporučeni proizvodi