KOMBINACIJA NAJBOLJIH SASTOJAKA

Ublažavaju simptome menopauze

 

Ekstrakti crne djeteline, soje i hmelja

  • Crna djetelina ima visok sadržaj izoflavona koji djeluje slično ženskom hormonu estrogenu i time ublažava simptome menopauze. Istraživanja su pokazala da su žene koje su uzimale ekstrakt djeteline smanjile učestalost i intenzitet toplinskih valova- valunga (za 48,5% i 47%).
  • Osim toga, smanjuje nelagodu i razdražljivost te podupire kardiovaskularno zdravlje.
  • Hmelj također pomaže u rješavanju problema kao što su toplinski valovi, znojenje, nemir i razdražljivost, a istovremeno pomaže sa nesanicom. Odlična je podrška za one koji imaju probleme s probavom.
  • Soja, kao i crna djetelina, sadrži izoflavone koji imaju estrogensku aktivnost.

Ekstrakti kineske anđelike, vrkute i crnog papra

  • Ekstrakt kineske anđelike (Angelica Sinesis)  sadrži spojeve slične estrogenu (phytoestrogens), a istodobno je bogat vitaminima B skupine i karotenom (predispozicija vitamina A). Pomaže u održavanju normalne razine estrogena tijekom menopauze, čime se podupire fleksibilnost zglobova i zdravlje srca i krvnih žila (estrogen igra važnu ulogu u održavanju zdravlja kostiju, zglobova i krvnih žila).
  • Vrkuta ublažava sve ženske bolesti i probleme.Ublažava menstrualne bolove, regulira neredovite menstruacije, uklanja vaginalni iscjedak, ublažava razne želučane i crijevne probleme.
  • Crni papar povećava prinos biljaka do 30%.
 
 

MenaGold je najbolji izbor:

 

Uspostavlja hormonsku ravnotežu

Prirodni proizvod

Pomaže kod nesanice i noćnim znojenjem

Izrađeno u Europskoj uniji

 
 
 

MENAGOLD – PROIZVOD KOJI VAM JE POTREBAN

 
Jeste li znali, ...

klimakterij se javlja između 41. i 59. godine. Ovisno o genetskoj predispoziciji žene mogu očekivati da će se menopauza pojaviti otprilike kao i kod majki.

pušači imaju 59% veću vjerovatnost da će ranije ući u menopauzu (prije 45. godine), veći rizik od srčanih bolesti i osteoporoze.

… da žene kojima menopauza počinje rano (prije 45. godine), imaju veći rizik od srčanih bolesti i osteoporoze (gubitak jačine kostiju, a time i lomljivost kostiju)?

… da 10% žena ulazi u ranu menopauzu

Kome preporučujemo Menagold?

Svim ženama u menopauzi, koje žele olakšati simotome menopauze i poboljšati kvalitetu života.

 

U prodaji

119,99 kn

95,99 kn

Odaberite paket:
100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 200 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 200 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem Overseas Express dostavne službe.
Način primjene:

Preporučeni dnevni unos je 1 kapsula 2x dnevno s 2 dl vode, najbolje nakon obroka.

Upozorenje:

Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak ovog proizvoda ili uzimate lijekove, prije primjene obratite se svojem liječniku.

Važne napomene:

Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su.

Način čuvanja:

Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Sastojci: (u 2 kapsule):

Suhi ekstrakt korijena anđelike (Angelica sinensis),suhi ekstrakt nadzemnih dijelova livadne vrkute (Alchemillavulgaris), suhi ekstrakt češera hmelja (Humulus lupulus), suhiekstrakt nadzemnih dijelova livadne djeteline (Trifolium pratense) s 8% izoflavona, ekstrakt sjemena soje (Glycine max) s 40%
izoflavona, suhi ekstrakt plodova crnog papra (Piper nigrum) s10-15% piperina, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat,kapsule: hidroksipropil metilceluloza, boje: titanov dioksid, žuti željezni oksid.