Holestop

Dodatak prehrani. Doprinosi regulaciji kolesterola u krvi na potpuno prirodan način.

Holestop
 • Kombinacija ekstrakata artičoke, maslina i češnjaka te kolina i crvene kvasne riže
 • Doprinosi održavanju normalne razine lipida i kolesterola u krvi
 • Primjeran je za osobe s lagano povišenim vrijednostima lipida i kolesterola u krvi, a koje ne koriste lijekove za snižavanje razine kolesterola i lipida u krvi
 • Poboljšana formula


 
139,99 kn

Nema na skladištu

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 8-10 radnih dana putem GLS ili HP ekspres dostavne službe.

Pakiranje: 60 kapsula za 30 dana

Statistike pokazuju da probleme s povećanim kolesterolom ima skoro 60% populacije. Povećana razina kolesterola naime može uzrokovati mnoge kardiovaskularne bolesti koje su najčešći uzrok oboljenja i smrtnosti u razvijenom svijetu.

Holestop pomaže kod uravnoteženja kolesterola i lipida u krvi. Kapsule sadrže:

 • ekstrakt artičoke koji pomaže kod čišćenja jetre i doprinosi regulaciji lipida u krvi
 • ekstrakt maslina koji je iznimno bogat izvor polifenola (npr. hidroksitirosol). Doprinosi zaštiti lipida u krvi od oksidativnog stresa koji nastane zbog štetnog utjecaja slobodnih radikala koji mogu oštetiti lipidne stanice do te mjere da dođe do njihovog taloženja na stjenke  krvnih žila i posljedično do nastanka srčano-žilnih bolesti.
 • ekstrakt češnjaka koji pozitivno utječe na zdravlje srca i krvnih žila, naime pomaže održavati normalnu razinu kolesterola u krvi
 • crvenu kvasnu rižu koja je izvor monakolina K te doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi
 • kolin koji je važna hranjiva tvari, sastavni dio staničnih membrana te spada u skupinu vitamina B. Kolin održava normalan rad jetre i doprinosi metabolizmu lipida u tijelu.

Sensilab savjetuje

Ako želite regulirati nivo lagano povišenih lipida u krvi bez obzira dali se radi o kolesterolu, trigliceridima ili čak oboje, preporučljivo je da se pobrinete za zdrav način života i da upotrebljavate kvalitetne dodatke prehrani Holestop.  

Zdrav način života trebao bi uključivati:

 • zdravu prehranu kod koje trebate izbjegavati prekomjeran unos masnoća životinjskog podrijetla, prerađene proizvode i šećer.
 • održavanje odgovarajuće tjelesne težine kod koje indeks tjelesne mase (ITM) ne smije biti veći od 25.
 • redovitu tjelesnu aktivnost - 3 do 4 puta tjedno koja uključuje vježbe izdržljivosti te vježbe snage. Važno je da vam se tijekom vježbe ubrza puls, da ste lagano zadihani i da se oznojite.
 • unos dovoljne količine vode (barem 2 litre dnevno)

Također je vrlo važno da se pobrinete i za druge rizične faktore. Izbjegavajte stresne situacije, prestanite pušiti i piti alkoholna pića te redovito pratite razinu šećera u krvi te krvni tlak.

 

Upute za upotrebu: Preporučena doza je 1 kapsula 2x na dan s 2 dl vode nakon jela. 

Važne obavijesti: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Zdrav način života te uravnotežena i raznolika prehrana izuzetno su važni za zdravlje.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda, prije upotrebe se posavjetujte sa svojim liječnikom. Proizvod nije primjeren za trudnice, dojilje i osobe koje koriste lijekove za snižavanje kolesterola.

Čuvanje: Čuvati izvan dosega djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu te na temperaturi do +25°C.

Sastojci (u 2 kapsule/dnevna doza): ekstrakt listova artičoke (Cynara scolymus) s 2,5% cinarina 400 mg, ekstrakt plodova masline (Olea europaea) s 3% hidroksitirosola 200 mg, kolin bitartrat 82,5 mg, povećivač volumena: kukuruzni dekstrin, crvena fermentirana riža (Monascus purpureus) s 3% monakolina K 130 mg, deodorirani ekstrakt češnjaka (Allium sativum) s 1% alicina 100 mg, tvar protiv zgrudnjavanja: koncentrat riže, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, bojilo: titanov dioksid.

Neto količina: 44 g

Preporučeni proizvodi