Oprez! Zaustavite candidu na vrijeme!

Candida je kvaščeva gljivica koja je prisutna u svakom čovjekovom organizmu i kao takva nije štetna. Problemi nastaju kada se zbog neprimjernog životnog stila počinje razmnožavati.

VAŠ REZULTAT: Vaši rezultati su pokazali da se je gljivica candida u vašem tijelu već prekomjerno razrasla. Trebate intervenirati! Samo tako ćete candidu ukrotiti na vrijeme, prije nego što se previše razraste i počne ozbiljno ugrožavati vaše zdravlje i kakvoću života. Na sreću, vaše zdravlje možete spasiti već u 30 dana.

 

Sensilab stručnjaci savjetuju:

Program za uklanjanje candide 30-Days Candida Solution će se u mjesec dana pobrinuti da sa dobrim bakterijama pobijedite candidu i smanjite je u granice normale. Kod uklanjanja candide je važno da se pobrinemo za odgovarajuću dijetu. Uz 30-dnevni program uklanjanja candide primiti ćete besplatni priručnik u kojem ćete pronaći savjete i recepte.

 

O proizvodu 30 Days Candida Solution:

  • dvostupanjski program sadrži kombinaciju dvaju proizvoda:
  • Symbiotic+ sadrži probiotike i prebiotike koji sprječavaju razmnožavanje patogenih mikroorganizama te pozitivno utječu na probavni i imunološki sustav.
  • Candilex sadrži prirodne sastojke s dokazanim protugljivičnim djelovanjem i spječava prekomjerno razrastanje candide.
Kombinacija prehranskih dodataka u proizvodu 30 Days Candida Solution će se pobrinuti da na najbolji mogući način uklonite simptome koji su povezani s bujanjem candide. Uz ovaj proizvod primit ćete link do knjižice sa savjetima i zdravim receptima koji će vam pomoći da na najbolji način uklonite candidu.