Oprez! Zaustavite candidu na vrijeme!

Candida je kvaščeva gljivica koja je prisutna u svakom čovjekovom organizmu i kao takva nije štetna. Problemi nastaju kada se zbog neprimjernog životnog stila počinje razmnožavati.

VAŠ REZULTAT: Vaši rezultati su pokazali da još nije vrijeme za uzbunu, no svakako trebate brzo intervenirati. Samo tako će candida ostati u granicama normale, a vaše raspoloženje se neće dodatno pogoršati. Na sreću, vaše zdravlje možete spasiti već u 30 dana.

 

Sensilab stručnjaci savjetuju:

Program za uklanjanje candide 30-Days Candida Solution će se u mjesec dana pobrinuti da sa dobrim bakterijama pobijedite candidu i smanjite je u granice normale. Kod uklanjanja candide je važno da se pobrinemo za odgovarajuću dijetu. Uz 30-dnevni program uklanjanja candide primiti ćete besplatni priručnik u kojem ćete pronaći savjete i recepte.

 

O proizvodu 30 Days Candida Solution:

  • dvostupanjski program sadrži kombinaciju dvaju proizvoda:
  • Symbiotic+ sadrži probiotike i prebiotike koji sprječavaju razmnožavanje patogenih mikroorganizama te pozitivno utječu na probavni i imunološki sustav.
  • Candilex sadrži prirodne sastojke s dokazanim protugljivičnim djelovanjem i spječava prekomjerno razrastanje candide.
Kombinacija prehranskih dodataka u proizvodu 30 Days Candida Solution će se pobrinuti da na najbolji mogući način uklonite simptome koji su povezani s bujanjem candide. Uz ovaj proizvod primit ćete link do knjižice sa savjetima i zdravim receptima koji će vam pomoći da na najbolji način uklonite candidu.