Sensilab Chlorella - očistite tijelo od toksina

Vaska Đurić: ˝S ovim napitkom sam svaki tjedan izgubila 3,5 kg!

Saznajte više

Pakiranje: 60 kapsula 

Jeste li znali , da klorela sadrži čak 60 % bjelančevina i da su 1950. godine pomoću te alge željeli smanjiti glad u svijetu?

 

Pomaže kod izlučivanja toksina i nezdravih teških metala iz organizma.

Blagotvorno utječe na djelovanje žučovoda, jetre i bubrega (organi koji imaju ulogu u čišćenju organizma).

Održava normalan rad debelog crijeva.

Smiruje nadraženu sluznicu crijeva.

Ubrzava probavu i rad probavnog sustava.

Nudi potporu imunološkom sustavu.

 
 

Kdo potrebuje dodatni dnevni vnos klorele?

Onima koji često konzumiraju industrijski prerađenu hranu

Industrijski proizvedena i prerađena hrana sadrži puno pesticida koji opterećuju naše tijelo. Klorela pomaže kod čišćenja organizma i izlučivanja pesticida.

Onima čiji je organizam opterećen teškim metalima.

Opterećenost organizma teškim metalima kao što je živo srebro česta je kod ljudi s amalgamskim (crnim) plombama. Klorela čisti tijelo i uklanja teške metale.

Onima koji nemaju dovoljno energije

Ako imate stabilan imunološki sustav vaše tijelo upotrijebiti će manje energije za borbu protiv štetnih mikroba, zato će mu ostati više energije za druge aktivnosti. 

Starijim osobama

Upotreba klorele preporuča se starijim osobama koji često imaju problema s nepravilnom probavom i zadahom. Klorela pomaže uspostaviti optimalno djelovanje probavnog trakta

 

Zašto ne dobijemo dovoljno klorofila iz hrane?

Klorela je jednostanična zelena alga koja uspjeva u slatkoj vodi i bogat je izvor klorfila. Klorofilom je bogato i drugo zeleno povrće ali ga sadrži u mnogo manjim količinama. Salata sadrži 10 x manje klorofila u usporedbi s istom količinom klorele. Osim toga svakodnevno ne uspijemo pojesti dovolju količinu povrća koja nam je potrebna.              

Klorela je mikroskopske veličine ali ima vrlo snažnu staničnu stjenku koja ju štiti. Zbog svog sastava vrlo je učinkovita u uklanjanju teških metala iz krvotoka i organizma što je izuzetno korisno za osobe čije je tijelo opterećeno teškim metalima. 

 
 

Od kuda izvire ALL IN A DAY Klorela?

 

Klorela je zapravo mikroskopski mala zelena alga koja potjeće od iste botanične obitelji kao i spirulina. Građena je od bjelančevina, klorofila i klorelinog rastnog faktora (Chlorella Growth Factor ili kraće CGF) koji potiće regeneraciju organizma i pravilan rad imunološkog sustava.

Kapsule ALL IN A DAY Klorela sadrže klorelu s napuknutom staničnom stijenkom što stanicama omogućuje da lakše iskoriste sve hranjive tvari koje se nalaze u njenoj unutrašnjosti. Snažna zelena boja pokazuje visok sadržaj klorofila koji je jedan od najvažnijih poticatelja čišćenja organizma i izlučivanja toksina iz tijela

Preporučamo upotrebu ALL IN A DAY Klorele

 

Osim što je ALL IN A DAY Klorela pridobivena od 100 % prirodnih i kvalitetnih sastojaka ima i druge prednosti na zdravlje koje ju uvrštavaju u sam vrh kvalitetnih proizvoda s dokazanim djelovanjem:

  • Primjerena je za vegane jer sadrži samo ekstrakt klorele i ovojnicu od 100 % prirodne celuloze
  • Sadrži čistu i prirodno pridobivenu klorelu koja će zadovoljiti dnevne potrebe svakog korisnika
  • Sadrži klorelu s napuknutom staničnom stijenkom zato se u organizmu 2 x brže apsorbira
  • redovita upotreba jamči brojne pozitivne učinke na zdravlje
  • ne opterećuje jetra i bubrege koji pročišćuju tijelo
  • ne nadražava sluznice i želudac kao što to rade šumeće i sintetično proizvedene tablete
  • počinje djelovati odmah nakon uzimanja

 
 

79,90 kn

47,99 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 5-7 radnih dana putem GLS dostavne službe.

SASTOJCI (u 6 kapsula, dnevnoj dozi): prah klorele s napuknutom staničnom stijenkom - 3000 mg, sredstvo protiv zgrušnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

NAČIN UPORABE:Preporučena dnevna doza je 2-6 kapsula s 2 dl vode poslije jela

UPOZORENJA: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda molim da se posavjetujete s vašim liječnikom. Proizvod ne preporučamo trudnicama i dojiljama. 

VAŽNE OBAVJESTI: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Preporučamo vam raznoliku i uravnoteženu prehranu te zdrav način života. 

ČUVANJE: Čuvati na suhom i tamnommjestu na temperaturi do  +25°C.