30-Days Liver Detox

Dodatak prehrani. Cjeloviti 30-dnevni program za dnevnu i noćnu detoksikaciju te regeneraciju jetre.

-30%

30-Days Liver Detox

SMARTPACK 30 Days Liver Detox:

 • Jedini cjeloviti proizvod koji pomaže kod dnevnog i noćnog čišćenja jetre
 • Kombinacija pozorno odabranih prirodnih ekstrakata koji pomažu kod čišćenja i regeneracije jetre
 • S paketom dobivate e-knjigu s preporukama, receptima i jasnim uputama za 30-dnevni program
 • +POKLON Priručna kutijica za jednostavno čuvanje i doziranje kapsula


 

239,99 kn

169,99 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 3-5 radnih dana putem GLS dostavne službe.

PAKIRANJE:

30 kapsula A - Morning purification.
30 kapsula B - Day support.
30 kapsula C - Night care.

Jetra - naš glavni detoksikacijski organ

Uspješno čišćenje tijela glavna je funkcija naše jetre. Ona uklanja i odstranjuje sve otrove (toksine) koji dolaze u naše tijelo. Međutim, svakodnevna ispostavljenost štetnim tvarima smanjuje sposobnost detoksikacije i regeneracije jetre.

Ako naša jetra ne djeluje ispravno, mogu se javiti simptomi kao što su:

 • umor i nedostatak energije,
 • spora probava, povremene mučnine i povraćanje,
 • problemi s kožom, svrbež i promjena boje kože (žućkasti ten),
 • bolovi u području trbuha (ispod desnog rebrenog luka ) i
 • taloženje masnoća oko struka.

Osim gore navedenih simptoma, u tijelu preopterećenom toksinima, započne nastajati veća količina slobodnih radikala koji uzrokuju brojne zdravstvene tegobe.

Nije sve u zdravom stilu života

Iako se pridržavate zdravog životnog stila i vaša prehrana sadrži mnogo svježeg voća i povrća, vaša je jetra svakodnevno ispostavljena različitim toksinima koji opterećuju njezino djelovanje. Prema Agenciji za zaštitu okoliša SDA, svake godine opteretimo okoliš s više od 2,7 trilijuna kilograma (2,700,000,000,000 kg) otrova svih vrsta. Pojedini od njih s vremenom dolaze i u naše tijelo, neki preko zraka kojeg udišemo, hrane koju pojedemo ili zagađenom vodom koju popijemo.

Preopterećenoj jetri treba naša pomoć!

Ako ne vodimo računa o redovnoj detoksikaciji naše jetre, ona postaje preopterećena. Među stanicama jetre započinje taloženje sve više masnoća i u njoj topljivih otrova (ostataka metabolizma, ostataka lijekova i teških metala). Više otrova u našem tijelu znači opterećeniju jetru. A što je naša jetra više opterećena, postaje masnija i sporije djeluje. Time smo uhvaćeni u začaran krug.

U želji za optimalnim zdravljem je stoga od velike važnosti da našu jetru redovno detoksiciramo i regeneriramo te joj time omogućimo normalno obavljanje funkcije, lučenje otrova i čišćenje cijelog tijela tih toksina.

100% prirodan program 30 Days Liver Detox

30 dnevni program 30 Days Liver Detox sadrži tri proizvoda koji nude cjelodnevnu podršku u detoksikaciji jetre danju kao i noću.

 • Kapsule A - Morning purification sadrže ekstrakt plodova odgaline, sikavice i crnog papra. Kapsule A uzimamo ujutro, naime one sadrže savršenu kombinaciju prirodnih ekstrakata koji pomažu kod detoksikacije jetre. One mogu pomoći da jetra odmah nakon doručka započne s učinkovitom razgradnjom toksina i toksičnih tvari koje opterećuju naše tijelo.
 • Kapsule B - Day support sadrže ekstrakt artičoke, kurkume i crnog papra. Kapsule B uzimamo nakon ručka, glavnog obroka dana, jer kombinacija prirodnih ekstrakta u kapsulama može potaknuti metabolizam toksina koji opterećuju djelovanje našeg tijela te ih uspješno razgraditi do vodotopnih otpadaka. One se iz našeg tijela odstrane putem mokraće, znojenjem ili putem žuča koji je najbitniji element za razgradnju svih toksina u jetri.
 • Kapsule C - Night care sadrže ekstrakt ružmarina, cikorije i crnog papra  koji mogu pomoći umiriti naše tijelo prije spavanja što može pomoći kod optimalnog djelovanja jetre tijekom noći. Ako nemamo čvrst san i tijekom noći se neprestano budimo, jetra ne može učinkovito obavljati svoje funkcije. Zato je bitno da se prije spavanja umirimo. Kapsule C zato uzimamo neposredno prije spavanja, jer pozitivno utječu na smirenje cijelog tijela i na učinkovitu detoksikaciju organizma.

Uz paket 30 Days Liver Detox dobivate i e-knjižicu s preporukama, receptima i jasnim uputama za 30 dnevni program te priručnu kutijicu za jednostavno čuvanje i doziranje kapsula. Za vrijeme 30 dnevnog programa se možete osloniti i na motivacijsku podršku putem elektroničke pošte.

Kome preporučamo ovaj 30 dnevni program?

 • svima onima koji žele prirodne ekstrakte za regeneraciju i detoksikaciju jednog od najvažnijih organa u tijelu,
 • svima onima koji su često izloženi stresu i nemaju vremena za zdravu prehranu te im treba jasan i jednostavan program za detoksikaciju jetre,
 • osobama koje žive u većim gradovima ili u blizini prometnih cesta i većinu vremena prežive u zatvorenim prostorijama

KAPSULE A
Morning Purification

Preporučen dnevni unos je 1 kapsula nakon doručka, s 2 dl vode.

SASTAV

Kapsule A - Morning Purification (u 1 kapsuli/dnevnom unosu ): ekstrakt plodova odgaline s maks. 0,15% tanina 330 mg, ekstrakt sjemenka sikavice s min. 80% silimarina 60 mg, ekstrakt plodova crnog papra s 10-15% piperina 5 mg, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Proizvod ne sadrži gluten, laktozu i GSO. Kapsule su celulozne i nisu životinjskog izvora te ne sadrže bojila. Proizvod je prikladan za vegetarijance.

 

KAPSULE B
Day Support

Preporučen dnevni unos je 1 kapsula nakon ručka, s 2 dl vode.

SASTAV

Kapsule B - Day support (u 1 kapsuli/dnevnom unsu): ekstrakt listova artičoke s 2-5% cinarina 415 mg, ekstrakt korijena kurkume s 95% kurkumina 75 mg, ekstrakt plodova črnog papra s 10-15% piperina 10 mg, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Proizvod ne sadrži gluten, laktozu i GSO. Kapsule su celulozne i nisu životinjskog izvora te ne sadrže bojila. Proizvod je prikladan za vegetarijance.

 

KAPSULE C
Night Care

Preporučen dnevni unos je 1 kapsula neposredno prije spavanja, s 2 dl vode.

SASTAV

Kapsule C - Night care (u 1 kapsuli/dnevnom unsu): ekstrakt listova ružmarina s 5-7% ružmarinove kiseline 300 mg, ekstrakt korijena cikorije s min. 90% inulina 200 mg, ekstrakt plodova čcrneg papra s 10-15% piperina 5 mg, tvar protiv prinjanja: magnezijev stearat biljnog izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Proizvod ne sadrži gluten, laktozu i GSO. Kapsule su celulozne i nisu životinjskog izvora te ne sadrže bojila. Proizvod je prikladan za vegetarijance.

 

VAŽNA OBAVIJEST:
Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Ako ste preosjetljivi ili alergični na pojedini sastojak u ovom proizvodu, imate pojedine zdravstvene tegobe, prije se konzumiranja posavjetujte s liječnikom.

UPOZORENJE:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene, raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

ČUVANJE:
Čuvati od dohvata djece! Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi ispod +25°C.

Upravo sam potrošila jednomjesečnu dozu tog super proizvoda za detox jetre. Osjećam se lakše, poletnije, vraća mi se energija, bolje spavam, imam urednu stolicu. Nastvit ću s korištenjem jer je jetri potrebno 3 mjeseca kako bi se očistila od toksina i svih štetnih tvari. Odlučila sam najprije isprobati ovaj vaš proizvod, jer sam u vašem katalogu pročitala, da je čiščenje jetre početak za uspješno skidanje kila, odnosno kao osnova kod kretanja na redukcijske dijete. Cijeli život se mučim s prekomjernom težinom. Svi moji dosadašnji uspjesi, čak i zavidni rezultati do kojih sam više puta mukotrpno došla, nakon kraćeg vremena su se pretvorili u neuspjeh, jer sam se opet vraćala na staro, u pravilu s još kojom kilom više... Pružili ste mi nadu da ću ovog puta uz vaše proizvode, i s tom logičnom 'formulom' koja mi je do sada nedostajala, očistiti taj i te kako važan organ, da bi se nataložene naslage mogle učinkovitije topiti te na kraju biti dugoročno zadovoljna.
Renata, Zagreb

Još uvijek ga koristim, ali mogu primijetiti da su moje tegobe znatno manje i da se općenito bolje osjećam.
Aaleksandra, Split

Taj proizvod sadrži zaista vrijedne prirodne sastojke i omogućuje čišćenje jetre a to je preduvjet za otklanjanje mnogih problema koji dolaze od često nezdravog načina života i stresa kojem smo izloženi
Marij Bodrožić-Zorić, Karlovac 

Perfektno, kupiti ću opet!
Zlatko Balvanovic, Zagreb

Izuzetan i za preporučiti!!... djeluje!
Mario Lukeš, zagreb

 

Možda će vas zanimati i slijedeći proizvod(i)