Anti-aging tretman za metabolizam: Metaboličko starenje krivac za nakupljene kilograme

Tijekom godina naš se metabolizam usporava. Dob je ključni faktor u usporavanju metabolizma, no nije jedini: važni su još i životni stil, općenito zdravstveni stanje te naša prehrana. Najevidentniji dokaz da starimo je tendencija metabolizma da nabacimo suvišne kilograme te poteškoće u "skidanju" istih.

image

Razvoj sveobuhvatnog zdravstvenog sustava posljednjih je godina znatno povećao kvalitetu života. No, metaboličko starenje može uvelike pogoršati općenito zdravlje tijela. Tijekom tog procesa, usporenje metabolizma može dovesti do povećanog oksidativnog stresa i prekomjerne tjelesne težine. No, prije svega, tijelo se ne može osloboditi viška nakupljenih kilograma.

FIIT-NS® u borbi protiv metaboličkog starenja

Polifenoli su bioaktivni spojevi koji su hvaljeni zbog svojih antioksidativnih sposobnosti te mogućnosti da uravnoteže metabolizam. FIIT-NS®, aktivni sastojak u proizvodu SlimCut, pomaže u vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i ako želite mršavjeti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Patentirana kombinacija koja ubrzava metabolizam

Patentirani miks FIIT-NS® sadrži idealnu kombinaciju 22 prirodna sastojka, među kojima su ekstrakt koštice grejpa, grožđe, zeleni čaj, guarana i crna mrkva – sa 60% ili više polifenola. Veliki učinak postiže se i s vitaminom B3 – njegova aktivnost povećava sinergijski učinak polifenola i kofeina, koji podiže razinu energije tijekom mršavljenja.
Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). Dok je jedna grupa primala formulu Fiit-NS®, druga je primala „placebo“, a svi sudionici u istraživanju nastavili su se prehranjivati kao i prije početka studije, a tjelesnoj aktivnosti su namijenili 30 minuta tjedno.

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je sljedeće rezultate:

  • 6 kilograma manje u prosjeku
  • smanjen opseg struka
  • smanjen opseg bokova
  • 52% povećanje razine energije
  • 53% povećanje općeg raspoloženja

Tajna je u antioksidansima i polifenolima

Polifenoli u patentiranom miksu FIIT-NS® dokazano pomažu tijelu vratiti vitalnost i normalne metaboličke funkcije upravo zbog svojih antioksidativnih svojstava. Patentirana formula na mršavljenje utječe na sljedeće načine:

  • 24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete
  • ubrzava metabolizam
  • povećava razinu energije, što je posebno važno tijekom dijete